FASCINATION ABOUT بوستر پمپ آب

Fascination About بوستر پمپ آب

Fascination About بوستر پمپ آب

Blog Article

لذا برای جلوگیری از آسیب رسیدن به لوله‌های آب، شیر آلات و احتمال قطعی آب در برخی نقاط شهر یا ساختمان در اثر نواسانات فشار آب باید این افزایش و کاهش فشار، کنترل و تنظیم شود. برای این منظور از بوستر پمپ که وظیفه

در هر واحد یک سردوشی، یک فلش ولو یورینال، یک ماشین لباسشویی، یک ظرفشویی و شیر مخلوط برای دوش، حمام، سینک و روشویی استفاده شده است. مقدار دبی آب مصرفی لازم برای انتخاب بوستر پمپ را محاسبه کنید.

کلکتور: از یک سمت به سیستم تست و از سمت دیگر به شبکه مصرف متصل می شود. در بوستر پمپهای آتش نشانی بزرگ بر روی کلکتور یک فلومتر نصب می شود تا این امکان وجود داشته باشد که حجم زیادی از آب دورریز نشود و بوسیله آن عملکرد پمپ تحت کنترل درآید.

شیر فلکه : کار اصلی شیر فلکه در سیستم بوستر پمپ، کنترل جریان مایعات و تنظیم فشار مایعات است. شیر فلکه به عنوان قسمتی از سیستم کنترلی بوستر پمپ، مسئول باز و بسته کردن جریان مایعات و تنظیم فشار مایعات به منظور حفظ عملکرد بهینه و ایمنی سیستم می‌باشند.

پمپ‌ها در تولید بوستر پمپ به سه دسته اصلی تقسیم می‌شوند:

به همین خاطر مقدار کل دبی مصرفی که در قسمت قبل محاسبه می‌شود باید در ضریب همزمانی ضرب شود.

سازگاری با سیستم‌های مختلف: بوستر پمپ‌ها در سیستم‌های مختلفی می‌توانند استفاده شوند.

بوستر پمپ تک پمپه شامل تنها یک پمپ است که برای افزایش فشار آب در سیستم‌ های آبرسانی کوچک و با نیازهای محدود استفاده می ‌شود.

جوکی پمپ: برای تامین فشارهای ناشی از نشت و یا احیانا مصارف کم اطفا حریق. در واقع وظیفه اصلی آن این است که مانع استارت و استاپهای مکرر پمپهای اصلی در مواقعی که حریقی وجود ندارد شود و خودش به تنهایی فشار لازم را تامین کند.

در این مقاله، به بررسی دقیق این موارد بالا میپردازیم و راهنمایی‌هایی برای انتخاب و استفاده از بوستر پمپ ارائه خواهیم داد.

پمپ‌های تناوبی: این نوع پمپ‌ها برای انتقال مایعات با فشار نسبتاً پایین و دبی متوسط مناسب هستند.

بوستر پمپ آبرسانی، یک نوع پمپ است که برای افزایش فشار و تأمین آب به مناطق یا سیستم‌ هایی که به دلیل کاهش فشار یا حجم آب نیاز به افزایش فشار دارند، استفاده می‌ شود. این پمپ‌ ها به منظور افزایش فشار آب و تأمین حجم بیشتر آب به مناطقی که فشار آب مورد نیاز را ندارند، به کار می‌ روند.

نوع مایع: انتخاب پمپ باید با توجه به نوع مایع (آب، گاز، یا مایعات دیگر) صورت گیرد.

در ساختار کلی انواع بوستر پمپ می توانید شاهد here تجهیزات متعددی باشید. تجهیزاتی مانند پمپ ها همراه با الکتروموتور ها، تابلو های برق و کنترل، منبع تحت فشار، شیر یکطرفه، شیر های فلکه، لرزه گیر ها، مانومتر، شیر تخلیه، کوپلینگ، شاسی، گارد های محافظ، پرشر سوئیچ ها و… از ملزومات اصلی در ساختار بوستر پمپ می باشند.

Report this page